Ursprungligen från Sundsvall men hamnade i slutet av 80-talet i Värmland efter 5 års mellanlandning i Stockholm.

Har på senare år pluggat till sjuksköterska och jobbar sedan februari -07 på strokeenheten på CSK i Karlstad. Hösten 2010 påbörjades påbyggnadsutbildning till Distriktssköterska på halvfart. Om det blir målgång blir det examen i januari 2013...

Stor del av fritiden går åt till hundträning. Har efter en hel del tävlande med Isak överlåtit honom på maken och ägnar nu all träningstid åt Occra. Hoppas på en tävlingskarriär även med henne. Webfixande, föreningsarbete i en mängd olika former och familjen upptar del av fri tid. Gillar att fotografera och sjunger också i kör, Gson Gospel.

Mamma till Andrea och Adam.
 
       
 
En äkta skåning fastän dialekten inte så ofta avslöjar honom. Hamnade i Värmland på samma sätt som många andra...

Till vardags är han hundförare på Securitas även om han sysslat med annat inom företaget den senaste tiden.

Jobbar numera med farbror Fisen (Isak) i tjänst, dömer en hel del IPO-prov, gillar dataspel och hi-tech-prylar och är dessutom engagerad kommunalpolitiker i Forshaga kommun.

Fodervärd till Andrea och Adam.
 
       
 
22 år. En av familjens musikintresserade som kan texter på de flesta låtar. Gillar att sjunga, umgås med kompisar och familjen, shoppa kläder och örhängen och åker gärna på länsdans då tillfälle ges.

Andrea har tidigare gått särskolegymnasiet på Sundsta-Älvkulle i Karlstad. Numera jobbar hon på Dagcenter o Tryckerigatan samt Titta-in-butiken i Forshaga kommun.

Bor sen hösten -09 i eget hus - granne med övriga familjen.

 
 
     
 
17 år. Är möjligen familjens mest musikintresserade. Går Musiklinjen på Sundstagymnasiet i Karlstad och ägnar större delen av sin vakna tid åt musik. Sång, låtskrivande, gitarr, piano och ingår även i en grupp, som vi inte vet namnet på ännu... Fotbollspelande i Forshaga IF tar också en stor del av fritiden.
 
       
  Tillbaka